Princess „Priya“ Hubertova Leč

23.9. 2020 se narodila v chovatelské stanici Hubertova Leč mezi dalšími i naše malá uličnice Priya. Spojení Jadis Hubertova Leč x Dangerous Dario Caniwergi´s na ní zanechal plno stop. Oba rodičové se v předávání genetické informace snažili, takže naše holčička je zatím závislák po mamce a ve vypjatých a nepředvídatelných situacích tak trochu hysterka po tátovi.

20.11. 2020 jsme si ji přivezli domů a pomalu jsme si všichni začali zvykat. První noc nás měli dozajista rádi všichni sousedi, kteří na nás museli myslet celou noc, ať už chtěli nebo ne. Naše malá Priya si totiž usmyslila, že když nemůže spát ona, tak prostě nikdo v okruhu 5 kilometrů.

V tu chvíli, jako bych viděla tátu Doníka (Dangerous Dario Caniwergi´s), který hysterií první noc taky nešetřil a malá Priya byla v bledě modrém to stejné.

Netrvalo dlouho a už se tváří, jako by ji patřil celý gauč, ale to ne milá zlatá, tohle si budeme muset ujasnit, protože ten roh patří mně.

Teď už se jen těšíme, jestli spolu zvládneme vyšperkovat krásné jméno ještě nějakými tituly. Určitě spolu zažijeme ještě plno zábavy a já už teď vím, že ji jednoduše miluju. Zatím jen taháme plyšáky a pánečkovy ponožky (což obdivuju 😀 ), ale jak jen to bude trochu možné, začneme hezky z ostra…

Tímto tě i vítáme v Doníkovým týmu, jak je vidět potřebné geny pro zlobení jsou úspěšně předány a jízda může vesele pokračovat dál.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *