23.9. 2020 – Vrh „P“ spatřil poprvé světlo světa

o: Dangerous Dario Caniwergi´s
m: Jadis Hubertova Leč

Kdyby mi někdo před rokem řekl, že se Doník stane tatínkem nádherných štěňátek a dokonce ne jednou, nejspíš bych tomu ani trochu nevěřila. Dnes je Doník už podruhé hrdým rodičem. Za každý takhle poctivý vrh jsem vděčná, protože vím, že neprovádíme žádnou „průmyslovou výrobu“ štěňat. Každé jedno štěňátko, které projde rukama Míši Pokorné, je maximálně vymazlené a hýčkané. 
První vrh se nadmíru podařil co do povahy i exteriéru. Nyní budeme netrpělivě čekat na projevy povahy i exteriér dalších štěňátek. Zdravotní stránku ani nezmiňuji, do té jsme totiž investovali tolik času i financí, že nepředpokládám jiné než zdravé jedince. 
Tentokrát je to ale přeci trochu jiné, mezi narozenými štěňátky je i moje budoucí štěstí. Interně ji nazývám slečna Šťastná, nejen, že to bude další přírůstek do rodiny Šťastných, doufáme ale i, že skutečně šťastná bude. Doníka už jsme převeleli do výstavního „důchodu“. Ne proto, že by byl starý, ale spíš proto, že jsme pro něj určili priority, které nejsou ve výstavním kruhu, ale venku, na zahradě, v lese…. a proto jsme do našeho týmu vlili novou krev. Doufáme, že natrénujeme výstavní postoje a vběhneme dělat alespoň maličkou konkurenci.
Jsem pyšná ale na to, že v každé buňce naší malé princezny uvidím Doníka, a to je pro nás hlavní. Náš Dangerousový klan nevymře. Geny pro zlobení jsou úspěšně předány a zlobící jízda může začít hezky od začátku.

Porod začal už 22.9. 2020, kdy Didinka začala hrabat a vytvářet hnízdečko pro miminka. První miminko se na svět dostalo ale až 23.9. v půl 8 ráno a pak už to šlo rychle, poslední 8. pejsek se narodil okolo 13. hodiny.

1. fenečka – 445 g
2. pejsek – 390 g
3. fenečka – 380 g
4. fenečka – 458 g
5. fenečka 
6. pejsek
7. pejsek
8. pejsek – 500 g

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *