World Dog Show 2018 – Amsterdam

Tak jsme zpátky doma z velkého výletu. Urazili jsme přes 2000km a strávili jsme 4 krásné dny v Amsterdamu, do kterého jsme se vydali kvůli světové výstavě psů.
Nevyrazili jsme jen s Doníkem, společnost nám dělal ještě čokoládový labík a německý křepelák. (Lee Grand Sarblet a Ataman z Bílé Vody – majitel: David Šihor – www.sihy.cz ).
Ač by mnozí mohli říct, že se nám výlet úplně nepovedl, my jsme nadmíru spokojeni. Výstavní výsledky na to sice nevypadají, ale máme plno skvělých zážitků a zkušeností, které jsou pro nás o mnoho důležitější.

Doník měl na speciální výstavě ve třídě konkurenci přibližně 15 psů a druhý den na světové výstavě dokonce 31.  Ani jeden den Doník nepadnul panu rozhodčímu do oka, a proto si vysloužil pouze Very good. Nepopírám, první den za neúspěch mohla slečna vystavovatelka (já), která nepředvedla přesvědčující výkon. Ale ani druhý den, (kdy s handlingem pomohl profesionální handler a majitel světového vítěze Atamana zároveň) to nevyšlo, pan rozhodčí z USA preferoval mohutnější psy.

Přeci jen jeden velký úspěch jsme domů dovezli:

Ataman z Bílé Vody:
Exc. 1, CAC, CACIB, BOB, Benelux winner a SVĚTOVÝ VÍTĚZ !!! <3

Toto byl pro mě s Doníkem zatím nejlepší výlet z těch všech, co jsme spolu absolvovali. Dovezli jsme domů plno parádních zážitků a plno krásných fotek, které nám tyto nádherné zážitky uchovají v paměti ještě dlouhou dobu.
Od začátku jsme tento výlet pojali skutečně jen jako výlet a ne jako honbu za tituly – a to už proto, že se považujeme za výstavní amatéry, a tak jsme celou dobu poctivě sbírali zkušenosti, které doufejme zužitkujeme v následujících výstavách.
I když nerada říkám „jen výlet“ protože to byl pořádný výlet. Projeli jsme 2100 km, v autě jsme strávili přibližně 24hodin.
Kromě pořádného slejváku u moře jsme okusili i úporná vedra, jedla jsem zatím bezkonkurenčně nejlepší pizzu a nejlepší těstoviny s boloňskou omáčkou. Byla jsem unešena z výběru a precizního uspořádání potravin v něčem tak obyčejném jako byl tamní supermarket (ti lidi by měli zkusit nakupovat v Česku  ). Přepadla mě i deprese z tolika lidí na jednom místě. No prostě plno dojmů a emocí, které se ve mě bily celé 4 dny.

Všem, kteří mi tento parádní výlet umožnili bych chtěla touto cestou moc poděkovat.

38819576_208165470048487_4072943436989202432_n

Více fotek ve fotogalerii v albu WDS 2018

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *